PROGRAMMA BIJ LANDGENOTEN

LEEF!

UW LIFESTYLE & VAKANTIEBEURS

11>14 JAN 2019

EXPO ROESELARE

PROGRAMMA

VOORDRACHT MET  ACTEUR MAARTEN BOSMANS

BELEEF EEN UNIEKE VAKANTIE IN PRAAG EN HET WONDERMOOIE BOHEEMSE BINNENLAND

 

Acteur Maarten Bosmans en Bohemen-kenner Philippe Deswarte , 2 onlosmakelijke boezemvrienden en ´ schoonbroers ´ zijn verliefd op het prachtige land Tsjechie.  De hoofdstad , het Gouden Praag is één van de mooiste metropolen van Europa en lokt jaarlijks miljoenen toeristen van over heel de wereld. Philippe en Maarten kunnen bijzonder gepassioneerd vertellen over de streek waar hun B&B gevestigd is en nemen jou maar al te graag mee in hun verhaal!

 

Vrij 20u     Zat 15u15     Zo 15u15     Ma 15u15

VOORDRACHT FIETSVAKANTIE LES BARREAUX DOOR EDDY PLANCKAERT

 

Warmte en hartelijkheid is wat je voelt bij Rita & Carlo, op hun domein 'Les Barreaux', gelegen in het rustige Auvergne. Ex-wielrenner Eddy Planckaert komt getuigen over de fietsvakantie die je er kan boeken.  Wees er snel bij want dit is jouw unieke kans op onze Belgische wielerheld van dichtbij aan het werk te zien!

 

Zondag om 16 in de Demozone Bij Landgenoten ... presentatie door Eddy Planckaert!

VOORDRACHT BE-LEEF VAKANTIE LES BARREAUX DOOR GEENA LISA

 

Ben je op zoek naar een duidelijk kader waarin alle facetten van gezondheid en je goed voelen in je vel een plaats krijgen.Wil je de fysieke en mentale kracht in jezelf terug vinden ? Dan ben je welkom op de BE-leef vakantie in Les Barreaux. Coach Gina Peeters (aka Geena Lisa) geeft je nieuwe inzichten en leert je technieken aan om je bewust goed te voelen, beter te voelen, sterk te voelen... 

 

Vrij om 18u in de Demozone Bij Landgenoten, voorstelling door Geena Lisa!

 

 

VOORDRACHT ZUID-AFRIKA DOOR GUESTHOUSE PONCIANA

 

Zuid Afrika is niet voor niets vorig jaar uitgeroepen tot het mooiste land ter wereld. De 'Regenboognatie' zoals het ook genoemd wordt is een land vol verrassingen op alle gebied met ongelooflijke natuur, fauna en flora en verschillende stammen. Wil je even weg uit de dagelijkse stress en tot rust komen dan is dit de ideale vakantie. Pongoa Travel geeft U graag tips omtrent Zuid Afrika en zijn buurlanden Botswana, Namibië, Zimbabwe, Lesotho en Swaziland. 

 

Vrij 15u15   Zat 16u45     Zo 17u     Ma 16u45

VOORDRACHT VALSESIA EN DE FORESTERIA

Alto-Piëmonte Italië ... Ongerept, ongekend, authentiek en uniek

 

De Valsesia ontleent haar naam aan de Sesia die door de vallei stroomt. Het omvangrijk gebied ligt in het noorden van de provincie Vercelli in de regio Piëmonte. De bergachtige vallei volgt de loop van de Sesia vanaf de hellingen van de Monte Rosa tot aan de dorpen Romagnano en Gattinara. De Monte Rosa is na de Mont Blanc het hoogste bergmassief in Europa.

 

Zat 14u45     Ma 14u15

VOORDRACHT DE QUERCY BLANC, HET TOSCANIË VAN FRANKRIJK

Door Manoir de Pi

 

Een heerlijke vakantiebestemming!

Tussen de Lot en de Dordogne een prachtige streek natuur, met grotten, wijngaarden, bastides, unieke stadjes, verscholen plekjes en culinaire topbestemming.  Ook ideale uitvalbasis  voor Citytrips naar Bordeaux, Bergerac, Montauban en Toulouse.”

 

Vrij 16u15     Zat 16u45     Zo 14u45      Ma 16u15

VOORDRACHT HET BESTE VAN HET BASKENLAND EN DE DORDOGNE

Door Maison Aguerria en le Moulin de Pecychenval

 

Baskenland en de Dordogne, de hoogtepunten van twee typerende regio’s, twee mooie B&B’s gecombineerd in één schitterend arrangement.  

Elsie van “Maison Aguerria” en Brigitte van “Le Moulin de Peychenval” vertellen u in een duopresentatie alles over "Het Beste van Baskenland & de Dordogne"

 

Vrij 15u45     Zat 15u45     Zo 15u45      Ma 15u45

VOORDRACHT OP VAKANTIE IN CATALONIË

Door Hubert Vervisch van Vakantiehuis Catalonië

 

Hubert Vervisch van Vakantiehuis Catalonië neemt je mee op reis naar zijn favoriete vakantiebestemming in Spanje en schetst voor jou de highlights van deze mooiste streek.  En uiteraard geeft hij jou een inkijkje in de twee vakantiewoningen die je kan huren ...

 

Zondag om 17u30 in de Demozone Bij Landgenoten

CONTACT


MD EVENTS

Filip Deroo

Jos Janssenstraat 26A

8650 Klerken

0494 87 90 35

Email: info@mdevents.be


PRAKTISCHE INFO


Vrijdag 11 januari 2019        14u tot 22u

Zaterdag 12 januari 2019    14u tot 19u

Zondag 13 januari 2019       14u tot 19u

Maandag 14 januari 2019    14u tot 19u


Diksmuidsesteenweg 400 Roeselare

Gratis parking

Copyright @ All Rights Reserved